A Ring Autóház Kft. 1996. februárban kezdte meg gépjármű értékesítési és szervizelési tevékenységét Szolnokon. A tulajdonosok célul tűzték ki, és a mai napig képviselik a magas minőségű szolgáltatást, és az ügyfélelégedettséget. Az értékesítési és szerviztevékenység jelenleg 2 telephelyen Szolnokon és Üllőn folyik

SZOLNOKON értékesített márkák:

– A nyitás óta látjuk el a FIAT és a Fiat Professional márkák hivatalos képviseletét Jász-Nagykun Szolnok megyében.

ÜLLŐN értékesített márkák:

– Az üllői telephelyen: 2001 óta a FIAT és FIAT PROFESSIONAL márkákat értékesítjük és szervizeljük. E mellett a JEEP, ALFA ROMEO és LANCIA hivatalos márkaszervizeként is várjuk ügyfeleinket.

MI KULCSOT ADUNK VÁGYAIHOZ !

A forgalmazott márkáinkból szalonjainkban megtalálható, megtekinthető a teljes modellkínálat. Mindennapi munkánk során arra törekszünk, hogy minden Ügyfelünk részére a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, így az autóértékesítés mellett kollégáink teljes körű hitelügyintézéssel, tartós bérlet ajánlattal, flottakezeléssel, biztosításkötéssel várják Ügyfeleinket. Telephelyünkön használt autó beszámítás, használt autó felvásárlás, és bizományos értékesítés is folyik, és a biztonságos autózást elősegítve országúti segélyszolgáltatás különböző fajtái is megtalálhatók kínálatunkban. Autószalonjaink modern megjelenésűek, felszereltek és az autóértékesítés során felmerülő valamennyi egyedi igény és kérés megválaszolására és teljesítésére kialakítottak. Autóértékesítést segítő kollégáink folyamatos elméleti és gyakorlati továbbképzéseken sajátítják el a termékek magas fokú ismeretét, lépést tartva a folyamatosan bővülő elvárásoknak és a piaci tényezőknek.

Hatékony munkánk elengedhetetlen feltételeként modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk teszi lehetővé, hogy gépjármű típustól függetlenül, magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhatunk minden olyan javítást, alkatrész cserét és időszakos szervizelést, amely a gépjárműtulajdonosok elégedettségét szolgálja. Kiemelt figyelmet fordítunk saját márkáink (Fiat, Fiat Professional, Hyundai, Suzuki) márkaszervizeinek képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel, műszerekkel való felszerelésére, melyek segítségével még szélesebb körben tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani a már meglévő és leendő partnereinknek. Garanciális és típustól függetlenül garanciaidőn túli karbantartást, javítást is vállalunk rövid határidővel és kedvező árakkal. A szervizeléshez szükséges alkatrészellátást a számítógépes nyilvántartással támogatott alkatrészraktár segíti.

Szervizszolgáltatásunk teljes körű:

– műszaki vizsgáztatás minden nap,
– eredetiségvizsgálat
– garanciális és garancia időn túli szerviz,
– klímajavítás,
– motordiagnosztika,
– gépjármű villamossági javítások, mérések,
– gumijavítás,
– teljes körű biztosítási kárügyintézés,
– autófényezés,
– karosszéria javítás.

Ami FIAT A-tól Z-ig, azt mi biztosítjuk!